Μετά τον Covid19 και την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, επέστρεψα σπίτι μου με πολυνευροπάθεια, αναπνευστική δυσχέρεια, με οξυγόνο, να μην μπορώ να γυρίσω το σώμα μου, πρωτόγνωρες καταστάσεις. Βασίστηκα στον Φυσικοθεραπευτή μου που με βοήθησε να ξανασταθώ στα πόδια μου, να νιώσω άνθρωπος. Φίλε Θανάση με έσωσες.

Νικόλαος Α.Θεραπεία μετά από Covid

Κατάφερα να ξεπεράσω τις συνέπειες ενός εγκεφαλικού επεισοδίου και να ανακάμψω ψυχολογικά από αυτή την περιπέτεια της υγείας μου, με την συμβολή και στηρίξει του Φυσικοθεραπευτή μου κ. Χαρίτου. Από την πρώτη στιγμή με υποστήριξε με τις ειδικευμένες γνώσεις, τις τεχνικές και την ψυχολογική βοήθεια, μέχρι να σταθώ στα πόδια μου και να ξανακερδίσω την ζωή μου.

Δημήτρης Κ.Εγκεφαλικό επεισόδιο

Μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο και τρείς μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, χρειάστηκε πολύ προσπάθεια με τον Φυσικοθεραπευτή μου να νικήσω τα αναπνευστικά προβλήματα, την πολυνευροπάθεια, με συνέπειες την μυϊκή απώλεια και αδυναμία της κίνησης. Στα δύσκολα πάντα όταν το ζήτησα ήταν κοντά μου. Με την ουσιαστική γνώση του και τις τεχνικές του με βοήθησε στο Μακρύ δρόμο της αποκατάστασης, μέχρι να ξανανέβω την σκάλα του σπιτιού μου και μέχρι να ξαναπιάνουν τα χέρια μου. Φίλε Θανάση ότι και να πω είναι λίγο…

Αλέξανδρος Π.Αποκατάσταση μετά από ΜΕΘ

Με πολλά κατάγματα μετά το ατύχημα, πολύωρα χειρουργεία και επώδυνη πορεία ψυχικά και σωματικά που επιβάρυνε εμένα και όλη την οικογένειά μου, χρειάστηκε πολύ στήριξη και παρότρυνση να βρω την δύναμη, να κάνω τις σωστές ασκήσεις με τον Φυσικοθεραπευτή μου τον κ. Χαρίτο. Αγαπητέ Θανάση δεθήκαμε, τόσους μήνες για να σταθώ στα πόδια μου, σε νοιώθω δικό μου άνθρωπο.

Γεώργιος Ν.Αποκατάσταση από ατύχημα

Έχοντα πόνο συνεχόμενο στο ισχίο, ένα χειρουργείο ήταν η λύση στο πρόβλημα μου. Μετά συνέχισα τη θεραπεία με τον Φυσικοθεραπευτή μου κ. Χαρίτος φρόντισε την αποκατάσταση μου μέχρι να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου. Φρόντισε με τις γνώσεις και την εμπειρία του να επανέλθω σύντομα, με ασφάλεια και χωρίς πόνους. Τώρα ξαναβρήκα την αυτονομία μου, είμαι ξανά ελεύθερη να πάω όπου θέλω!

Μαρία Κ.Ασθενής σε πρόβλημα στο ισχίο